Diner

Het Oude Tolhuys staat bekend als à la carte restaurant. De menukaart is zo samengesteld dat er een ruime keuze is waardoor u beslist een uitstekend diner kunt kiezen. Mocht u echter speciale wensen hebben, dan is het altijd mogelijk om in overleg gerechten te bereiden waar uw voorkeur naar uit gaat. Het is niet noodzakelijk om te reserveren in Het Oude Tolhuys, maar wel gewenst. Zeker wanneer uw gezelschap wat groter is.

Keuzemenu's

Wanneer u met meer dan 10 personen komt dineren is het mogelijk een keuze te maken uit één van onze keuzemenu's. Zie onderstaande link voor de inhoud van deze menu's.

Seizoengerechten

Het gehele jaar door voert Het Oude Tolhuys in haar menukaarten aanbiedingen die betrekking hebben op het seizoen of jaargetijde. Deze afwisselende culinaire genoegens hebben wij niet opgenomen in onze voorbeelden. Wat dacht u van heerlijke vers gekookte mosselen? Natuurlijk is er ook nog het wildseizoen waaraan Het Oude Tolhuys ruime aandacht besteedt.

Tapas

Naast bovenstaande mogelijkheden maakt het Oude Tolhuys het ook mogelijk Tapas te eten. Laat u verrassen door ons smaakvolle Tapasmenu, waarbij eten en drinken (binnenlands gedistilleerd) onbeperkt voor €32,50 mogelijk is. Zie onderstaande link voor de inhoud. De gerechten zijn ook los verkrijgbaar. Let op! Voor het gift for two arrangement gelden andere voorwaarden.

Voor onze kleine gasten

Voor kinderen bestaat er niets mooiers dan uit eten te gaan net als grote mensen. Om die reden dan ook noemen we in onze kaart geen kindermenu, graag voldoen wij aan de wensen van de kinderen zelf. Bij reservering vooraf kunnen zij hun favoriete diner krijgen, waardoor ook voor de kleine gast een avondje ”uit eten” een feest wordt.
Een drie gangen menu voor kinderen kost circa 9,25 p.p.

Onze dinerkaart kunt u via onderstaande link inzien:

Dinerkaart Uithofmenu Kromhoutmenu Tapasmenu Wijnkaart