De Mannen tegen de Vrouwen quiz in Utrecht

De kerels tegen de meiden, de jongens tegen de meisjes of de dames tegen de heren. Ladies and gentleman be prepared for the battle of the sexes! Deze quiz is uitermate geschikt als gemengd vrijgezellenfeest, personeelsuitje of uitje voor vrienden.

We kennen allemaal de klassieke clichés: Jongens kunnen bijvoorbeeld beter inparkeren en vrouwen kunnen twee dingen te gelijk. Het is de welbekende competitie tussen de geslachten met de geijkte vooroordelen. Een strijdt die al decennia aanhoudt. Het wordt tijd dat deze strijd voor eens en altijd uitgevochten wordt in Het Oude Tolhuys!

Hoe verloopt Mannen tegen de Vrouwen?

Eenmaal aangekomen bij Het Oude Tolhuys zal de quizmaster uw gezelschap verwelkomen. Kijk nog even goed naar het andere geslacht, want u zult de sympathie voor elkaar tijdens deze quiz volledig overboord gooien.

Het spel bestaat uit verschillende rondes en de groepen moeten zich inleven in de andere sekse om te winnen. De spanning stijgt en de vooroordelen nemen toe..
Elke ronde weer gaan de teams zich afvragen hoe de mannen dit zouden oplossen of hoe de vrouwen dit zouden aanpakken. Het team met het meeste inlevingsvermogen vergaard de beste score en wint de quiz. De winnende sekse krijgt de titel ‘het superieure geslacht’ en daar hoort natuurlijk een prijs bij. Ga de strijd aan tussen De mannen en de vrouwen

De Mannen tegen de Vrouwen bij Het oude Tolhuys

De Mannen tegen de Vrouwen quiz gaat altijd gepaard met eten en drinken bij Het Oude Tolhuys. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via: 030-2511215 of per e-mail via: informatie@hetoudetolhuys.nl. Wij maken graag een offerte voor u op maat. Indien u wenst dat wij contact opnemen met u kan dat uiteraard ook. Vul dan het contactformulier in. Het Oude Tolhuys organiseert de Mannen tegen de Vrouwen quiz in samenwerking met TB Events