Het meest geboekte groepsuitje bij Het Oude Tolhuys in Utrecht.

Get out, and escape! Het superspannende ontsnappingsuitje!
 
Nieuw in Nederland is de Escaperoom! De tijd tikt, 1 groep, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. TB Events heeft van dit concept een enerverende teambuildingsactiviteit gemaakt. Samen met je groep heb jij de taak om alles op te lossen en het laatste slot te openen. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een thrill seeking teambuildingactiviteit!  
 
Wat staat je te wachten tijdens het Escape Room Uitje
Ook zo de behoefte om eens te ontsnappen uit de dagelijkse sleur? Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Vervolgens begin je met de escape room en waan je je in de wereld van drugs, criminaliteit, geweld en agressie! Een wereld die jouw denkwijze tot het uiterste zal drijven. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je het laatste slot kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code of cijfercombinatie. Welke groep weet binnen de tijd het laatste slot te openen en uit de handen van de politie te blijven?!

Escaperoom bij Het Oude Tolhuys

De quiz gaat altijd gepaard met eten en drinken bij Het Oude Tolhuys. Er zijn vele mogelijkheden op dit gebied. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via: 030-2511215 of per e-mail via: informatie@hetoudetolhuys.nl. Wij maken graag een offerte voor u op maat. Indien u wenst dat wij contact opnemen met u kan dat uiteraard ook. Vul dan het contactformulier in. Het Oude Tolhuys organiseert Ik Hou van Holland in samenwerking met TB Events.