Feestzaal huren Utrecht

Feestzaal huren Utrecht bij het Oude Tolhuys

Bij het Oude Tolhuys is er voor iedere gelegenheid een geschikte zaal te huur. Er zijn zalen voor zowel kleine als grote gezelschappen. Van personeelsfeest, reünie, bruiloft tot recepties. Alles is mogelijk. Het Oude Tolhuys beschikt over 10 zalen, waarbij het mogelijk is meerdere (sub)zalen aan een te schakelen. De locatie ligt vlakbij het centrum van Utrecht, maar in de groene omgeving naast de landerijen van Amelisweerd en Rhijnauwen. Aarzel niet langer en organiseer en beleef door een feestzaal huren Utrecht bij het Oude Tolhuys! Om de mogelijkheden te bespreken is het mogelijk om via onderstaande link contact op te nemen.
Contact opnemen

Mogelijkheden

Het Oude Tolhuys helpt u graag met het organiseren en de voorbereiding van uw feestelijke bijeenkomst. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, eventueel in combinatie met een passend budget. Uw bijeenkomst zal door ons tot in de puntjes verzorgd worden. Uiteraard verzorgen wij de volledige catering feestzaal huren Utrecht. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar om er een feestelijke avond van te maken. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale arrangementen voor bruiloften en verschillende buffet arrangementen. Voor elk evenement is er wel een arrangement te vinden wat erbij past. Vooraf wordt bekeken welk arrangement het meest geschikt is. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden via onderstaande link.
Contact opnemen

Het restaurant

Naast de diverse sfeervolle zalen heeft het Oude Tolhuys ook een eigen restaurant. Informeel dineren voorafgaand of na afloop van uw (feestelijke) bijeenkomst is hier uiteraard mogelijk. De menukaart is gebaseerd op de diverse seizoenen. Laat u tevens verrassen door onze diverse menu’s. U kunt heerlijk dineren, lunchen, borrelen  met collega’s, vrienden of familie. Ook is het mogelijk om bij Het Oude Tolhuys een gezellige high tea te reserveren. Het is elke dag van de week mogelijk om langs te komen in ons sfeervolle restaurant in Utrecht. Welkom bij het Oude Tolhuys, geniet!