Vacatures

Kom bij ons werken!

Het Oude Tolhuys herbergt een gezellig café en restaurant. Daarnaast zijn er tien sfeervol ingerichte zalen waar uiteenlopende activiteiten plaats vinden. Van lunch, diner, vergadering tot beurs, bruiloft en themafeesten.

Op dit moment per direct invulbaar:

  • Bedieningsmedewerker (Zowel parttime als fulltime mogelijkheden)
Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een ervaren Medewerker Bediening. Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Dan willen we je graag ontmoeten!
 
Profiel
 
* Gastvrijheid is jouw passie. Als medewerker bediening ben je gastheer/gastvrouw én het gezicht van Het Oude Tolhuys. Je steekt graag zelf de handen uit de mouwen. Je verwelkomt onze gasten met een brede glimlach en zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt.
 
* Je bent betrokken, flexibel, zelfverzekerd en enthousiast;
 
* Je bewaart ten alle tijden overzicht en raakt bijna niet of nooit uit balans door drukte
 
* Je denkt proactief mee in de organisatie
 
Functie-eisen
 
* Je bent gastvrij en enthousiast
* Relevante horeca ervaring
* Je bent representatief, stressbestendig, initiatiefrijk en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.
 
Wij bieden
 
We bieden je een uitdagende, afwisselende baan. Zowel parttime als fulltime mogelijkheden binnen een jong collegiaal team. Een marktconform salaris. Tevens is het mogelijk werktijden in overleg aan te geven.
 
Solliciteren
 
Herken jij jezelf in bovenstaande? Stuur ons dan jouw motivatie en CV voorzien van pasfoto t.a.v. Stéphanie Christiaanse per mail: informatie@hetoudetolhuys.nl / 030 2511215

(2 min. afstand van de Uithof)
Weg naar Rhijnauwen 13-15, 3584 AD Utrecht