Galafeest

Galafeest organiseren bij het Oude Tolhuys

Woont u in of in de buurt van Utrecht en op zoek naar een locatie voor een feest of evenement? Lees dan snel verder! Wij zijn Het Oude Tolhuys, gevestigd aan de rand van Utrecht in een bosrijke omgeving. Bij ons kan men terecht voor heel veel verschillende soorten feesten en evenementen. Voorbeelden hiervan zijn een (studenten) galafeest, een (bedrijf)receptie, een (bedrijf)feest of een vergadering. Wij beschikken over 10 verschillende zalen welke allemaal verschillen op het gebied van indeling en grootte. Voor elk evenement is er wel een geschikte zaal. Het is ook mogelijk om meerdere zalen voor één evenement te gebruiken, afhankelijk van de capaciteit en uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een (studenten) galafeest. Het kan handig zijn om in één zaal een feest te hebben met een DJ die R&B draait, één zaal met dancemuziek en één zaal waar men kan loungen en kletsen. Op deze manier kan iedereen op het galafeest zelf de sfeer kiezen waardoor er een breed publiek getrokken kan worden. Uiteraard adviseren wij u graag over de juiste invulling van uw bijeenkomst.
Contact opnemen

Wat zijn de opties?

Er zijn veel verschillende opties voor het organiseren van een receptie, galafeest of een ander evenement bij Het Oude Tolhuys. Eerst wordt er gekeken naar het beschikbare budget en de wensen voor het evenement en daarna wordt er uitgezocht wat er allemaal mogelijk is. Het Oude Tolhuys kan het hele evenement van a tot z op maat verzorgen. Het is elke dag van de week mogelijk om bij ons een zaal te huren. Wat betreft de catering worden er door ons verschillende arrangementen aangeboden, bij elk feest is er wel een passend arrangement te kiezen. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een speciaal bruiloftsarrangement, maar ook voor andere feesten zijn er verschillende gepaste arrangementen.

Samen met u bespreken we graag alle mogelijkheden om er een succes van te maken. Niets is te gek. Wilt u meer weten of bent u nieuwsgierig naar ons aanbod? Neem dan contact met ons op!
Contact opnemen